Skip to main content
Werkwijze

Gavoma Hout en Staal


GAVOMA staat garant voor een compleet proces waar je blij van wordt en dat tegen concurrerende prijzen met een goede service.


GAVOMA maakt graag het verschil in kwaliteit, service en persoonlijk contact.


   

Heb je een idee voor een op maat gemaakt meubel of project? Dan is het fijn om te weten hoe GAVOMA te werk gaat. Dat gaat volgens een paar eenvoudige stappen.


1. Wensen kenbaar maken
Via het offerteformulier op de website kan je al je ideeën en wensen van jouw toekomstige meubel of project aangegeven. Heb je foto’s of voorbeelden van designs die je mooi vindt? Deze kun je ook uploaden in het formulier ter beeldvorming.

2. Prijsindicatie
Wanneer ik alle informatie heb ontvangen ga ik direct aan de slag met een prijsindicatie. Deze ontvang je zo snel mogelijk per mail. Wanneer de prijsindicatie binnen jouw beoogde budget valt maken we een afspraak om de verdere details te bespreken.

3. Ontwerp en offerte
Op basis van je wensen maak ik (indien gewenst) een 3D ontwerp waarmee je precies kunt zien hoe het er in de praktijk uit gaat zien. Naar aanleiding van het eerste ontwerp, worden er indien nodig nog wijzigingen aangebracht. Wanneer je je helemaal kunt vinden in het ontwerp, maak ik de definitieve offerte op.

4. Realisatie
Na akkoord ontvang je een opdrachtbevestiging. Daarna ontvang je een factuur (aanbetaling). Wanneer de (aan)betaling is ontvangen ga ik aan de slag met het afgesproken ontwerp. Afhankelijk van het project vindt dit deels plaats in de werkplaats en deels bij u op locatie.